Arrestim i personit të kërkuar nga Gjykata në Ferizaj

Policia e Kosovës në rajonin e Ferizajt, ka njoftuar se në kuadër të zbatimit të urdhëresës së Gjykatës Themelore në Ferizaj, gjatë ditës së sotme, policia ka arrestuar personin E.A.. (m/sh/k/ 23 vjeç).

Në bazë të urdhëresës ED.nr.153/18 dhe pas kompletimit të dokumentacionit përcjellës, i njëjti dërgohet në vuajtje të dënimit në kohëzgjatje prej 1 viti e 6 muaj.

TAGS