Arrestohen dy migrantë në Vaksincë, mbanin peng 19 të tjerë

Arrestohen dy migrantë në Vaksincë, mbanin peng 19 të tjerë

Sektori për Punë të Brendshme-Kumanovë pas marrjes së informatave se në një objekt në fshatin Vaksincë dy persona të panjohur mbajnë pengë një grup migrantësh, kanë ndërmarrë të gjitha masat dhe aktivitetet pas çka në objektin në fjalë kanë hasur 21 migrantë, dy nga të cilët janë privuar nga liria, pasi sipas informatave paraprake kanë mbajtur peng 19 të tjerët. Personat e arrestuar janë nga Pakistani.

Policia punon në zbardhjen e plotë të rastit.