Arrestohen tre bullgar në Gostivar, janë kapur duke vjedhur

Arrestohen tre bullgar në Gostivar, janë kapur duke vjedhur

Me 10.01.2019 në ora 12.40 për shkak të ekzistimit të dyshimeve për kryerjen e veprës penale “ vjedhje “ në Stacionin Policor në Gostivar janë arrestuar N.N.M.(49), M.G.M.(47) dhe K.D.G.(39) të gjithë nga Republika e Bullgarisë, transmeton Almakos.

Kundër personave do të ndërmerren masat adekuate ligjore.