Arrestohen tre shtetas shqiptar në Strugë, kanë prerë dru pa leje

Arrestohen tre shtetas shqiptar në Strugë, kanë prerë dru pa leje

Me 14.06.2019 në ora 19.00 mbi fshatin Llabunishtë, Strugë, për shkak të prerjes së paligjshme të druve janë arrestuar shtetasit shqiptar P.S.(22), S.A.(29) dhe S.I.(33), transmeton Almakos.

Ata janë mbajtur në Stacionin Policor në Strugë për procedurë të mëtutjeshme.