Arrestohet banori i Shën Nikollës i kërkuar nga policia

Arrestohet banori i Shën Nikollës i kërkuar nga policia

Me 15.04.2019 në ora 12.00 në vendkalimin kufitar ‘Aeroporti Shkup’, gjatë kontrollit të pasaportës është konstatuar se personi D.N.(31) nga Shën Nikolla gjendet në Stop Listën me masën Arresto me kërkesë të policisë në Shën Nikollë, transmeton Almakos.

Ai është arrestuar dhe në ora 14.30 është dorëzuar te zyrtarët policor nga SPB Shkup për mbajtjen e dënimit me burg në burgun e Shtipit.