Asgjësohen 12 ton mish i prekur nga virusi “Ethet afrikane të derrit”

Asgjësohen 12 ton mish i prekur nga virusi “Ethet afrikane të derrit”

Agjencia për Ushqim dhe Veterinari njoftoi se do të asgjësojë mbi 12 ton mish të derrit, pasi te i njëjti është gjetur virusi i etheve të derrit afrikan. Drejtori i kësaj Agjencie tha se mishi nuk paraqet rrezik për konsumatorët meqë i njëjti nuk është lëshuar në shitje aspak.

Loading…