Australi, hakeri vjedh 30 GB të dhëna konfidenciale ushtarake

Australi, hakeri vjedh 30 GB të dhëna konfidenciale ushtarake

Bëhet e ditur se 30 gigabajt (GB) të dhëna konfidenciale që u përkisnin avionëve luftarak dhe anijeve detare të Australisë janë vjedhur nga një haker i njohur me emrin e koduar “Alf”, transmeton Anadolu Agency (AA).

Sipas lajmit në institucionin publikues australian (ABC) 30 GB të dhëna konfidenciale që u përkisnin avionëve vëshgues dhe luftarakë F-35 si dhe anijeve të flotës detare australiane janë vjedhur nga një haker që ka përdorur emrin e koduar “Alf” i cili është një karakter në serialin televiziv “Home and Away” që ndiqet në vend.

Australi, hakeri vjedh 30 GB të dhëna konfidenciale ushtarake

Australi, hakeri vjedh 30 GB të dhëna konfidenciale ushtarake

Bëhet e ditur se 30 gigabajt (GB) të dhëna konfidenciale që u përkisnin avionëve luftarak dhe anijeve detare të Australisë janë vjedhur nga një haker i njohur me emrin e koduar “Alf”, transmeton Anadolu Agency (AA).

Sipas lajmit në institucionin publikues australian (ABC) 30 GB të dhëna konfidenciale që u përkisnin avionëve vëshgues dhe luftarakë F-35 si dhe anijeve të flotës detare australiane janë vjedhur nga një haker që ka përdorur emrin e koduar “Alf” i cili është një karakter në serialin televiziv “Home and Away” që ndiqet në vend.