Autobusët urban me itinerar të ndryshuar gjatë festave

Tash esht Koha

Autobusët e transportit publik në Shkup për festat e fundvitit dhe të Krishtlindjeve do të qarkullojnë sipas itinerarit të ndryshuar. Nesër, më 31 dhjetor, autobusët e transportit publik do të qarkullojnë sipas itinerarit të pjesshëm të zakonshëm, ndërsa në mbrëmje dhe të martën do të punojnë sipas orarit të shtunës drejt të dielës. Të martën autobusët gjatë ditës do të qarkullojnë sipas itinerarit të së dielës, ndërsa të mërkurën do të zhvillohet sipas itinerarit të pjesshëm.

Tash esht Koha
TAGS