Autostrada “Arbën Xhaferi”: Ura më e gjatë në Ballkan!

Tash esht Koha

Ura në autostradën Prishtinë-Hani i Elezit e gjatë 7 kilometra Po vazhdojnë punimet në autostradën ‘Arbën Xhaferi’ që lidh Kosovën me Maqedoninë. Ura në autostradën Prishtinë-Hani i Elezit, do të jetë e gjatë afro 7 kilometra dhe llogaritet më e gjata në Ballkan. Por, sa është e sigurt kjo urë, mësojmë nga kronika në vazhdim./21Media
[embedded content]

[embedded content]

Tash esht Koha
TAGS