Banori i Shkupit sillet në mënyrë agresive në shtëpinë e tij dhe tenton ta djeg

Me 11.02.2019 në ora 21.00 në Stacionin Policor në Gjorce Petrov, gjashtë persona nga rruga “Kodra e Diellit” kanë lajmëruar se fqiu i tyre P.S.(29) është sjell në mënyrë agresive dhe ka thyer në shtëpinë e tij si dhe ka tentuar ta djeg, transmeton Almakos.

P.S. është arrestuar dhe me veturën e Ndihmës së shpejtë është dërguar në spital. Po ndërmerren masat për zbardhjen e rastit.