Bashkohen Aleanca dhe Besa në Tetovë?!

Bashkohen  Aleanca dhe Besa në Tetovë?!

Ziadin Sela bashkë me Adnan Nezirin vizituan “shtandin” e Lëvizjes BESA, duke u dhënë vëllazërisht mesazhin aktivistëve të Lëvizjes Besa: “Zgjedhjet duhet të na bashkojnë ne si shqiptar, e jo të na ndajnë”.

Ky mesazh u mirëprit po kaq vëllazërisht si një mundësi dhe realitet i ri në politikëbërjen tonë.