BDI Dega Çair unanimisht propozon Izet Mexhitin për bartës liste në zonën 1

BDI Dega Çair unanimisht propozon Izet Mexhitin për bartës liste në zonën 1

BDI Dega Çair unanimisht propozon Izet Mexhitin për bartës liste në zonën 1.

Ndërsa kandidat për deputet u propozuan edhe Artan Grubi, Bujar Osmani, Nazif Bushi, Naser Ademi, Abduselam Selami, Mukadese Hajdari, Ardijan Muca, Besim Koka, Merita Koxhaxhiku, Amella Cana dhe Ejup Alimi.