Bedri Ajdari i kushton poezi zv/kryeministrit të BDI-së: “Titullin e ka haxhi, emrin faqezi avokati i padronëve…” (Foto)

A e njihni kete avokatin e Padroneve te tij
emrin e ka Bujar faqezi
dhe titullin haxhi
ateher portparoll ne qeveri
sot zevendes minister zi e ma zi
ky qe u’a mbulonte montimet djajve te zi
argat shejtani te thonin ty
a do ta kete popullin per protesta pas vetes ky
perse e bere mor aga haxhi
a per faqe te zeze luftove ti
a per disa lek qe ti ofruan ty
ne kete bote do t’ia besh disi
e rrejshme, e shkurte dhe Fani
Po para Krijuesit c’do te thuash ti
zotrote ooo “aga haxhi”?!
“, shkruan Bedri Ajdari, përfaqësues i familjarëve të rastit “Monstra”.