Beson Kei: Fiorentina do vijë te krevati im

Beson Kei: Fiorentina do vijë te krevati im

Debatet në shtëpinë e Big Brother krijojnë situata të pakëndshme, situata në të cilat diskutohen më pas mes banorëve.

Pas debatit me Lupçen, Kei diskuton me Vivin për reagimet e banorëve të tjerë.

Vivi e informon për qëndrimin Fiorentinës e cila tha se “Duhet të na përshtatet ajo ne dhe jo ne asaj” duke iu referuar Keit.