Bilall Kasami: S’e pranojmë Nikolla Gruevskin për bisedime, ai ka thënë hapur se nuk e pranon Ridefinimin

Bilall Kasami: S’e pranojmë Nikolla Gruevskin për bisedime, ai ka thënë hapur se nuk e pranon Ridefinimin

Kreu i BESËS Bilall Kasami në CLick Plus të tv 21 ka thënë se nuk e pranon në bisedime Nikolla Gruevskin e VMRO – DPMNE, sepse ai ka thënë hapur se nuk pranon Ridefinimin e shtetit dhe se është në procedura të PSP-së.

Ai ka thënë se duhet të zgjatet mandati i PSP-së dhe themelohet Gjykata Speciale, gjë që është paraparë edhe në platformën Ridefinimi.

Me elitat politike të inkriminuara dhe kriminalizuar në BDI dhe VMRO, Lëvizja BESA nuk bisedon ka thënë Bilall Kasami i BESËS.