Bisedimet për Qeverinë e re, Zaevi dhe Ahmeti takohen në Kuvend

Bisedimet për Qeverinë e re, Zaevi dhe Ahmeti takohen në Kuvend

Një takim tjetër mes kreut të LSDM-së Zaev dhe kreut të BDI-së Ahmeti, në kuadër të negociatave për formimin e Qeverisë. Ata për mediat deklaruan se kanë shumë pika të përbashkëta por kanë akoma shumë dallime për të cilat duhet të merren vesh. Detaje nga negociatat nuk bëhen të ditura.