Bizneset e sukseshme te cilet ia zgjaten doren Folk Festit

Bizneset e sukseshme te cilet ia zgjaten doren Folk Festit

Eshte me te vertete nje ndjenje e papershkruar kur e din se me vete ke nje rradhe te shokeve te mire te cilet kane korre suksese e jane bere shembuj per udheheqjen e bizneseve ne vend, e te cilet ne te njejten kohe te qendrojne afer dhe japin kontribut per zhvillimin e iniciatoreve te rinje e kulturen shqipetare ne pergjithsi. Hotel Bushi Resort, Hotel Doa, Restorant Aktiva, Migjen Selmani si dhe shume te tjere jane te rradhes te cilet i vizituam dhe ne shenje falemnderimi iu dhuruam mirenjohjet. Ne si Folk Fest ju urojme suksese te pafunda ne punen e suksesshme te cilen e udheheqin moti kohe dhe shpresojme qe ky bashkepunim i joni dita dites do te behet edhe me i forte i jetegjate. Ju faleminderit nga zemra!