Blerim Bexhet dështon në Saraj – humbet kontrollin në bastionet e tij

Blerim Bexhet dështon në Saraj – humbet kontrollin në bastionet e tij

“Blerim Bexheti i BDI-së e humb kontrollin në vendbanimin e tij Gllumovë. Sot takimet parazgjedhore BDI i ka vazhduar në Gllumovë, Shishovë dhe Matkë.
Për herë të parë Gllumova bashkon forcat me Shishovën dhe Matkën për të organizuar një tubim me rreth 100 persona, ku dihet se vendlindja e kryetarit Bexheti apo siç njihet ndryshe si bastion i BDI-së po bie. Tubimi i sotëm dëshmonë qartë se Blerim Bexheti ka humbur kontrollin në vendbanimin e tij Gllumovë”, shkruajnë aktivistë të ndryshëm ne rrjete sociale.