Boki 13 shtrohet sërish në spital

Boki 13 shtrohet sërish në spital

Bojan Jovanovski- Boki 13 sot sërish është dërguar në klinikat e Shkupit pas ankesave për dhimbje në burgun e burgut në Shkup, thonë burime të Fokus.

Ende nuk dihet nëse Jovanovski do të mbahet në trajtim apo do të kthehet në burgun Shutkës.

Jovanovski ka kaluar disa kontrolle në klinikat e Shkupit që kur u mor në paraburgim, për shkak të dhimbjes që rezulton të jetë nga një  ndërhyrje qe ka pasur më herët.

Ai së bashku me Zoran Milevski Kicec dhe prokurorin special publik Katica Janeva janë të dyshuar në rastin “Reketi”.

Loading…