“Bombat” për BDI-në godasin përsëri, po hapen portale të reja për publikim pas sabotimit në Fejsbuk

“Bombat” për BDI-në godasin përsëri, po hapen portale të reja për publikim pas sabotimit në Fejsbuk

Pas sabotimit masiv të bisedave të përgjuara për kreun e BDI-së nëpër rrjetet sociale, dhe mbylljes së profileve të “El Çekas” në Fejsbuk, tashmë “bombat” kanë kaluar në ueb platforma të portaleve të ndryshme. Vazhdimisht po publikohet biseda të reja me tematika të ndryshme, në të cilat kryesisht flasin Ali Ahmeti dhe Musa Xhaferi.
Bisedat po publikohen me vazhdimësi, nga disa sekuenca, dhe në intervale të shkurtëra kohore.
Duket se për nevojat e publikimit të “bombave” janë hapur edhe portale të reja të cilat nuk janë vërejtur më parë, me gjasë nga platforma të huaja.