Bombë në një kafiteri në Prilep

Bombë në një kafiteri në Prilep

Rreth orës 12:00 para një kafiterie në qendrën tregtare të Prilpepit nën tryezë është vendosur apo hedhur bombë dore ende pa shpërthyer.

Siç njoftojnë nga MPB, policia për momentin e siguron hapësirën. Është thirrur Njësiti kundër zjarrit dhe pritet të arrijë Njësiti anti-terror nga Shkupi.

Ende nuk dihet nëse bomba është lënë aty apo është hedhur./Telegrafi/