Botohen librat e para të autores më të re në Kumanovë, studentes Liber Emini

Botohen librat e para të autores më të re në Kumanovë, studentes Liber Emini

Liber Emini student në Master në Universitetin e Tetovës (në perfundim të sipërm) sot realizoi botimin e dy librave të saj.
Në këto libra do të ndesheni me rrëfime autentike të ndodhura për gjatë viteve të fundit, e pak të zhytur në filozofi e psikologji.
Librat e Liber Emini-t të asocojnë shumë në një pjekuri të jetës së njeriut, dhe në një realitet të padëgjuar më parë. Për më tepër ndiqni librat:

1). ” Nëse NE jo, KUSH dhe nëse SOT jo, KUR” , dhe
2). “Gjithëçka që di një burrë për një grua