Burri që fotografoi veten duke përdhunuar dyvjeçaren, dënohet me burgim të përjetshëm

Burri që fotografoi veten duke përdhunuar dyvjeçaren, dënohet me burgim të përjetshëm

Një burrë që ka fotografuar veten duke përdhunuar një fëmije dyvjeçar dhe i ka ngarkuar ato në internet, është burgosur për jetë.

Terry Coneyworth, 31 vjeçar, u kap duke dërguar 22 imazhe të pahijshme një përdoruesi të rrjeteve sociale, më 12 nëntor të vitit të kaluar, nëntë prej të cilave ishin të vajzës së vogël.

Ai pastaj vazhdoi të mburrej për aktivitetin e tij seksual me fëmijën, të cilën ai e sulmoi më 10 tetor.

Pas arrestimit të tij, u zbulua se ai kishte 965 imazhe në telefonin e tij. Coneyworth i tha një miku se kishte pasur interes për fëmijët për 10 vjet, së pari duke kuptuar ndjenjat e tij si adoleshent.

Ai pranoi një total prej 19 akuzash për vepra seksuale në dhjetor të vitit të kaluar.