Çair, mbyllen qendrat e votimeve

Tash esht Koha

Në komunën e Çairit janë mbyllur qendrat e votimit. Procesi zgjedhor ka vijuar për gjithë ditën i qetë dhe pa probleme. Ajo që vërehet në këto zgjedhje në komunën e Çairit është pjesëmarrja e ulët e votuesve që nuk i arrin 30 për qind.

The post Çair, mbyllen qendrat e votimeve appeared first on ALSAT-M.

Tash esht Koha
TAGS