Çair, procesi i votimit raportohet i qetë dhe korrekt

Tash esht Koha

Procesi i votimit në komunën e Çairit dhe në Butel po zhvillohet i qetë dhe sipas standardeve.

The post Çair, procesi i votimit raportohet i qetë dhe korrekt appeared first on ALSAT-M.

Tash esht Koha
TAGS