Çavkovi kapet para se të arratisej dhe çohet në Shutkë

Tash esht Koha

Ish drejtori i Byrosë së Sigurisë Publike përfundojë në burgun e Shutkës, zbulon MakFax-i. Gjykata i caktoi masën e paraburgimit pasi Prokurorisë për ndjeke e krimeve të organizuara dhe korrupsionit ka marrë informata operative nga policia se Mitko Çavkovi planifikonte të arratisej. Këtë informatë e ka konfirmuar edhe Prokuroria.

“Kërkohet masa e paraburgimit për një të akuzuar për ngjarjet e 27 prillit. Prokurori i ngarkuar dorëzoj propozimin për përcaktimin e masës së paraburgimit për shtetasin M.Ç. sipas nenit 165, paragrafi 1, pika 1 të ligjit të procedurës penale. Sipas të dhënave të marra dhe nga frika se i akuzuar mund të arratisej dhe të fshihej për të shmangur përgjegjësinë penale, Prokuroria i kërko Gjytakës Themelore Shkupi 1 t’i përcaktojë masën e paraburgimit”, thuhet në komunikatën e Prokurorisë Themelore Publike për ndjeken e krimeve të organizuara dhe korrupsionit.

Loading…

Tash esht Koha
TAGS