Cërvenkovski i shkruan Ivanovit: As nuk e kam kërkuar dhe as nuk e pranoj faljen tuaj

Ish presidenti i Maqedonisë, Branko Cërvenkovski përmes një letre publike ka kërkuar që presidenti aktual, Gjorge Ivanov të tërheq vendimin për faljen e tij shkruan Zhurnal.

Ai mes tjerash në letrën publike shkraun se “As nuk e kam kërkuar dhe as nuk e pranoj faljen tuaj”.

Këto komente Cërvenkovski i bëri pas publikimi të listës përfundimtare për falje nga ana e Ivanovit, ku në këtë listë gjendej edhe emri i tij.(Branko Cërvenkovski).

Letra e plote eshte ne gjuhen maqedonase.