Çfarë nuk u publikua nga dasma e Princ Harry dhe Meghan Markle…

Çfarë nuk u publikua nga dasma e Princ Harry dhe Meghan Markle…

14:48 | 19 Maj 2019

Duka dhe Dukesa e Sussex kanë publikuarr fotografi të reja nga dasma e tyre për të shënuar përvjetorin e tyre të parë.

TAGS