Çifti i martuar për 65 vjet ndërruan jetë vetëm në pak orë diferencë

Çifti i martuar për 65 vjet ndërruan jetë vetëm në pak orë diferencë

Ishin të martuar për 65 vjet dhe shumë të dashuruar deri në momentin e fundit. Bëhet fjalë për çiftin  Jack dhe Harriet Morrison të cilët deri në momente e fundit të jetës kanë kaluar kohë bashkë, shkruan CNN, transmeton Gazeta Observer.

Çifti kanë ndërruar jetë në fillim të këtij muaji, në një shtëpi pleqsh në St. Louis, Missouri.

Ndryshe, Jack është takuar me Harriet në vitin 1955 dhe asnjëherë nuk e ka kthyer kokën prapa. Ai e ka takuar Harriet kur ishte 18 vjeç,derisa ishte shofer në një kompani autobusësh.

Fjalë të bukura janë thënë gjithmonë për çiftin:

“Ata gjithmonë janë parë dorë për dore”

“Ata asnjëherë nuk I ke parë ndaras.

TAGS