Çiklisti nuk e zuri kthesën dhe u rrotullua në një mur, qeni që ishte aty nuk e bëri asnjë lëvizje (Video)

Çiklisti nuk e zuri kthesën dhe u rrotullua në një mur, qeni që ishte aty nuk e bëri asnjë lëvizje (Video)
Tash esht Koha

Ricky Murphy nuk e kishte llogaritur mirë kthesën në një rrugë të Anglisë, duke bërë që të përplasej dhe të rrotullohej në një mur të ulët.

Megjithëse i ra në afërsi, qeni i fjetur që ndodhej aty, nuk u shqetësua prej çiklistit, duke u kthyer sërish në gjumë

“Nuk e zuri kthesën dhe gati i ra sipër, por qeni nuk ishte aspak i shqetësuar” ka thënë pronari i shtëpisë ku ndodhi ngjarja.

Në anën tjetër, çiklisti që kishte dalë për të blerë diçka, është kthyer sërish në kafene, me vetëm disa të gërvishtura të lehta.

Tash esht Koha
TAGS