Çiklisti përdori një bori të fuqishme, për t’i larguar njerëzit nga rruga (Video)

Trafiku i veturave nëpër qendra e mëdha, mund të jetë shumë i bezdisshëm për shoferët, por njëjtë ndodhë edhe më çiklistët, të cilëve u zihet rrugë.

I nervozuar nga kjo situatë, një çiklist nga Londra, ka vendosur një bori të fuqishme në biçikletë, të cilën e ka shtypur sa herë që dikush i dilte përpara, transmeton Telegrafi.

Megjithëse ishte në shtegun e tij, ai u desh ta shtypte disa herë dhe t’ju tërhiqte vërejtjen, sepse nuk mund të kalonte lirshëm.

“Boria do duhet të ishte edhe më e zëshme” si dhe “dikush ka mundur edhe të pësoi sulm në zemër”, ishte dy prej komenteve të ndryshme rreth ngjarjes.

Në anën tjetër, ka pasur kritika, se kjo i ka shqetësuar ata, teksa disa dolën edhe në rrugë nga tronditja që pësuan. /Telegrafi/

TAGS