Ç’kuptim kanë 12 shtëpitë e astrologjisë

Ç’kuptim kanë 12 shtëpitë e astrologjisë
Tash esht Koha

Nëse keni qenë të paqartë teksa kur lexonit horoskopin mujor të Susan Miller në Anabel jeni ndeshur me termat si “shtëpia juaj e katërt e parave” apo “shtëpia e parë e dashurisë”, jeni në artikullin e duhur.

Në astrologji, ka 12 shtëpi dhe secila përfaqëson çështje të rëndësishme si paratë, shëndeti, marrëdhëniet me njerëzit etj. Mendojini ato si një hartë në qiell, ku planetët lëvizin sa në një banesë.

Shembull: Nëse Jupiteri – planeti i fatit – shkon në shtëpinë tuaj të dytë, që rregullon çështjet financiare, atëherë ka të ngjarë që t’i keni punët mirë me paratë, transmeton Anabel.

Ja ç’kuptim kanë 12 shtëpitë:

Shtëpia e parë – rregullon mënyrën si i paraqiteni botës.

Shtëpia e dytë – paratë dhe marrëdhënia e përgjithshme me gjërat e tjera.

Shtëpia e tretë – qëndrimet tuaja, intelekti dhe komunikimi.

Shtëpia e katërt – shtëpia dhe familja.

Shtëpia e pestë – dashuria, kreativiteti, pjelloria, seksi, takimet, romanca dhe argëtimi.

Shtëpia e gjashtë – veprimet e përditshme.

Shtëpia e shtatë – marrëdhëniet me të tjerët (miqtë, armiqtë, partnerët në biznes etj)

Shtëpia e tetë – trashëgimia, taksat, arritjet.

Shtëpia e nëntë – etika, vizioni, pikëpamja juaj për botën, udhëtimet.

Shtëpia e dhjetë – qëllimet, arritjet dhe karriera.

Shtëpia e e njëmbëdhjetë – lidhjet socio-emocionale (bamirësi për shembull).

Shtëpia e dymbëdhjetë – shëndeti mendor dhe shpirtëror, përvojat.

Tash esht Koha
TAGS