Çmenduri, me 221 km/h në aksin Sauk – Teg

Çmenduri, me 221 km/h në aksin Sauk – Teg

Me 221 km/h në aksin Sauk-TEG.

Një shpejtësi e çmendur dhe frikshme që rrezikon edhe përdoruesit e tjerë të rrugës.

“Radari dhe polici të shpëtojnë jetën.

Vijon të ndodhë në aksin rrugor Sauk – Teg.

221 km/h në aksin Sauk – Teg.

Shpejtësi e frikshme që rrezikon seriozisht jo vetëm jetën e drejtuesit të mjetit, por edhe rrezik potencial për jetën e përdoruesve të rrugës.

Stop shpejtësisë, stop shpejtësisë, stop shpejtësisë

Respekto rregullat e qarkullimit për të pasur një destinacion të sigurt.

Mos shpejto të arrish aksidentin!”, apelon policia.