“Connect me Besfort Idrizin” ndryshon orarin. Sonte diskutohet për ‘rritja e çmimit të naftës dhe ndikimet në çmimet tjera’

“Connect me Besfort Idrizin” ndryshon orarin. Sonte diskutohet për ‘rritja e çmimit të naftës dhe ndikimet në çmimet tjera’

Sonte në Almakos sërish do të mund të shikoni emisionin “Connect me Besfort Idrizin”, i cili udhëhiqet nga regjisori i mirënjohur, Besfort Idrizi. Por ndryshe prej herave tjera, për shkak të Muajit të Ramazanit orari i këtij emisioni do të ndryshojë, kështu do të transmetohet LIVE prej orës 01:30 pas mesnate.

Në “Connect me Besfort Idrizin”, tema e përcaktuar për sonte është “rritja e çmimit të naftës dhe ndikimet në çmimet tjera”, ku të gjithë ju do të mund të lajmërohen me anë të “Viber” në numrin + 389 71 284 518, për të diskutuar mbi temën e paracaktuar.

Na ndiqni!