CoVid 19, regjistrohen 46 raste për 24 orë në Maqedoninë e Veriut

CoVid 19, regjistrohen 46 raste për 24 orë në Maqedoninë e Veriut

Prej gjithsej 341 testeve të realizuara gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë, 46 kanë rezultuar pozitiv me virusin korona(Covid-19). Me rastet e fundit numri i të infektuarve në vend shkon në 633 prej të cilave 596 janë raste aktive.

Sipas qyteteve 12 raste të reja janë regjistruar në Shkup, 13 në Kumanovë, tetë në Prilep, një në Tetovë, dy në Strugë, tetë në Veles, një në Koçani dhe një në Probishtip. Gjatë 24 orëve të fundit është shënuar edhe një viktimë nga Kumanova, numri i rasteve që kanë përfunduar me fatalitet në vendin tonë tashmë shkon në 30.