Dallgët nxjerrin në bregdetin e Durrësit breshkën e rrallë (Video)

Deti i trazuar në orët e para të mëngjesit të sotëm ka nxjerrë në breg një breshk deti.

Breshka është gjetur nga punonjësit e pastrim-gjelbërimit. Breshka e nxjerrë nga dallgët, ishte e ngordhur dhe kishte një madhësi të konsideruar.

Ndërkohë të shumtë ishin kureshtarët në shëtitoren Taulantja, që u afruan për të parë. /Top Channel/

TAGS