Daniel Radcliffe: Njerëzit mendojnë se të qenit i pasur, nuk keni të drejtë të mërziteni

Daniel Radcliffe është një nga shumë aktorë që u bë i njohur në moshë të re dhe se ka pasur një situatë me plot sfida.

Në disa momente e kishte shumë të vështirë ta harronte presionin dhe peshën e lavdisë me alkoolin.

“Mënyra më e mirë për t’u marrë me gjëra të tilla është të pini mirë. Kur ju mendoni se njerëzit të njohin ty, të thërrasin dhe të kërkojnë vetëm që të deheni, ju do të harroni gjithçka”, ka thënë aktori.

Ai shtoi se pesha e famës shpesh ndikon në psikikën e aktorit dhe se njerëzit e kuptojnë atë si dobësi të tyre.

“Çdo njeri pret që ti të qerasësh për shkak se keni të holla dhe një punë të mirë gjersa nuk keni të drejtë të jeni të mërzitur. Shumë shpesh kam menduar se nuk është aspak e mirë se jam i famshëm sepse nuk kam mundur të përballem me çdo gjë që mund të mburreshe në kaluarën”, tha ai.

Daniel më tutje ka shtuar se shpesh ishte i detyruar që të shtirrje si çdo aktor i njohur në jetë dhe se kjo ka qenë mjaft stresuese.

Në fund, ai tha se i është dashur shumë kohë që të dal nga këto rutinat dhe zakonet dhe se është e nevojshme për të mbështetur një mik të madh.

“Është e mahnitshme se sa jam i kënaqur me njerëzit që kam rreth meje dhe ata që i kam pasur në atëkohë të jetës. Ata më këshillonin dhe kujdeseshin për mua, kjo do të thoshte shumë. Së fundi, ai ishte vendimi im. Një mëngjes u zgjova pas një nate që kam kalova jashtë dhe mendova: ‘Kjo nuk është më e drejtë, duhet të ndalem’”, përfundoi aktori.

Kujtojmë se 29-vjeçari u bë i famshëm në saje të rolit të Harry Potterit, të bazuara në novelat e J. K. Rowling. /Telegrafi/

TAGS