Datë zyrtare kur është fuqizuar Ligji për përdorimin e gjuhëve njihet 14 marsi (leximi i tretë) dhe jo 11 janari

Datë zyrtare kur është fuqizuar Ligji për përdorimin e gjuhëve njihet 14 marsi (leximi i tretë) dhe jo 11 janari

 

 

The post Datë zyrtare kur është fuqizuar Ligji për përdorimin e gjuhëve njihet 14 marsi (leximi i tretë) dhe jo 11 janari appeared first on ALSAT-M.

TAGS