Dëmet serioze që iu shkakton mbushja e buzëve

Dëmet serioze që iu shkakton mbushja e buzëve

Sipas mjekut Tijon Esho, njerëzit mund të pësojnë dëme katastrofike për shkak të mbushësve.

“Që nga hematomat deri tek infeksionet, ka shumë pasoja për t’u marrë parasysh. Njerëzit mund të humbin shikimin ose të pësojnë goditje në kokë. Frika ime është diçka shumë e keqe mund të ndodhë para se njerëzit të mësojnë efektet anësore, gjë për të cilën po luftoj shumë”, rrëfeu ai.

Doctor Esho shtoi se të rinjtë po influencohen shumë nga rrjetet sociale, prandaj duhet hequr dorë nga ndërhyrjet në moshë të vogël dhe dëshira për ti ngjarë Kardashianëve duhet larguar sa më shpejt. Natyraliteti është gjëja më e bukur sipas mjekut.

TAGS