Deputeti Sasho Vasilevski në seancë publike do të kërkoj heqjen e paraburgimit

Deputeti Sasho Vasilevski në seancë publike do të kërkoj heqjen e paraburgimit

Në gjykatën e apelit, deputeti i VMRO-DPMNE-së Sasho Vasilevski në seancë publike do të kërkoj heqejen e paraburgimit, për të ejten e përgjakshme.

Gjykata i cakoti masë të paraburgimit, për të cilën prokuroria para festave kërkoi zgjatje të paraburgimit dhe për 30 ditë. Në paraburgim në Shuto Orizarë janë dhe deputeti Krsto Mukoski, Ljuben Arnaudov dhe Sasho Vasilesvsi, kurse në burg shtëpiak janë deputetët Johan Tarçullovski, Zhaklina Peshevska, dhe Lupço Dimovski.

Almakos