Derivatet e naftës prej nesër me çmim të ri

Derivatet e naftës prej nesër me çmim të ri

Çmimet e benzinës dhe dizelit para dy javësh kanë shënuar rritje për gjysmë denarë deri në një denarë për një litër me vendim të Komisionit Rregullator për Energjetikë (KRRE).
Nesër si zakonisht pas dy javësh nga korrigjimi i fundit i çmimeve të naftës pritet çmim i ri i derivateve.
Pritet të shohim se si do të jetë çmimi i ri i derivateve të cilën do ta vendos nesër KRRE.