‘Dhelpër dinake’ dedikim? Mozzik më në fund sqaron gjithçka

‘Dhelpër dinake’ dedikim? Mozzik më në fund sqaron gjithçka
22:47 | 11 Nentor 2019

Mozzik flet për këngën e tij të fundit.

Mozzik para disa ditëve publikoi këngën ‘Dhelpër dinake’, projekt ky që menjëherë morri pëlqimin e publikut dhe filloi të dëgjohet mbarë trojet shqiptare.

Por ajo që u interesoi publikut ishte, a është një dedikim ky nga reperi shqiptar për ish bashkëshorten.

Dhe kësaj çështjeje reperi i ka dhënë një sqarim në intervistën e tij me ‘NIN’ duke thënë

“Kënga është punu para dy viteve, nuk po rrej. Është punu para dy viteve. Erdh një kohë, çast, moment jetësor, të palidhur me pjesët e jetës time private, thjesht mu dok se i ka ardhë koha si këngë. E ndjeva që është obligim me publiku një kangë të mirë. Nuk e kisha quajtur dedikim, ma shumë e kisha quajtur në kornizën e pjesës jetësore. Derisa them kështu, është një lloj dedikimi por jo direkt. Ka të bëjë me metaforizëm të një artisti”

TAGS