Dhjetë serialet që nuk kanë përfunduar “sipas planit”, fansat u zhgënjyen me episodin e fundit

Nuk është e lehtë të mendosh se si do të përfundojë serisë pas shumë viteve të xhirimeve dhe shfaqjeve.

Shpesh ndodh që episodi i fundit të ndajë audiencën në dysh pasi zhgënjehen me fundin e serialit.

Shumë nga idetë që mund të dëgjohen hiqen kur vjen koha për përfundimin e serive, por krijuesit tentojnë të kenë më shumë opsione.

“Game of the Throne”, “How i meet your mother” janë vetëm disa prej serialeve të famshme që kanë regjistruar disa versione të ndryshme të episodeve të fundit.

Disa prej tyre madje mendohet se do të rikthehen në ekranet e mëdha televizive, por me aktor të ndryshëm dhe role të tjera.

Më poshtë janë disa prej serialeve që nuk kanë përfunduar “sipas planit” dhe episodi finale ka marr kritika prej fansave. /Telegrafi/

Sex and the City

 How I Met Your Mother

The Hills

Jericho

Game of Thrones 

The Sopranos

The Vampire Diaries

The Originals

Dexter

Castle

TAGS