Dhunuan dhe grabitën refugjatët sirianë, arrestohen 4 persona në Korçë

Dhunuan dhe grabitën refugjatët sirianë, arrestohen 4 persona në Korçë

Në qytetin e Korçës disa shtetas sirianë janë dhunuar dhe vjedhur nga 4 persona.

Refugjateve u janë vjedhur telefonat dhe të gjitha vlerat financiare që kishin me vete.

Ngjarja mësohet të kete ndodhut në lagjen 8 të qyteti, për të cilën janë arrestuar 4 persona.