Diaogardi do t’i bashkangjitet fushatës së ASH-së dhe Alternativës

Diaogardi do t’i bashkangjitet fushatës së ASH-së dhe Alternativës
Tash esht Koha

Ish kongresmeni amerikan Xhozef Diaogardi do t’i bashkangjitert fushatës së Aleancës për Shqiptarët dhe Alternativës.

Këtë e njoftojnë nga partia e Selës, pas një tubimi të mbajtur në Nju Jork në të cilin ka marrë pjesë edhe Uilliam Uoker.

“Është koha që shqiptarët në Maqedoninë̈ e Veriut të bëjnë̈ ndryshime, siç bëhen ndryshime në mbarë botën demokratike.

Më vjen keq që me vite janë gënjyer nga garnitura e tyre në pushtet, e cila pas zgjedhjeve ka harruar premtimet e veta”, ka thënë Uoker në takim me diasporën shqiptare.

Tash esht Koha