Dieta kundër dhjamit në bark që ju lejon të hani çdo 4 orë

Dieta kundër dhjamit në bark që ju lejon të hani çdo 4 orë

Nëse keni kile te tepërta, dhe kjo shfaqet sidomos në zonën e barkut, atëherëq ju duhet ta provoni ditën më të re. Kjo dietë rekomandon përdorimin sa më të shpeshtë të yndyrnve. Mirëpo kjo nuk do të thotë, që ju duhet të drejtoheni menjëherë tek ushqime e shpejta, që përmbajnë yndyrna të dëmshme.

Sipas kësaj diete, ju duhet të përdorni yndyrna të shëndetshme. Krahas këtyre yndyrnave të shëndetshme, ju mund të konsumoni perime, fruta dhe mish të bardhë sa herë që të doni.

Yndyrnat e mira mund t’I gjeni në disa produkte të ndryshme duke filluar nga peshku, vaji I ullirit, si dhe disa fruta të thata. Kjo dietë zgjatë 32 ditë dhe pas mbajtjes së kësaj diete, ju jeni me më pak se 3 kg.

Për dallim nga dietat e tjera, kjo dietë nuk është strikte, përkundrazi ju rinkurajon të hani sa më shpesh.

TAGS