Dieta me çokollatë që heq 5 kg në 2 javë

Dieta me çokollatë që heq 5 kg në 2 javë

Falë përbërësve të saj çokollata ka veti antiinflamatore, ndihmon në humbjen e peshës, parandalon tumoret si dhe është insulino–rezistente, e ka shumë veti të tjera që ndihmojnë në jetëgjatësinë e çdo njeriu që e konsumon…

Dhe tani, “lajmi” për ata që nuk mbajnë dot dieta, sepse kanë varësi nga ëmbëlsirat.

Atëherë mund të bëni një kompromis me veten: Mbani dietën e çokollatës.

OK, nuk është se ju lejohen ëmbëlsirat e tjera, por ama ndjesinë e varësisë do t’jua mbajë në balancë çokollata (që duhet të jetë mbi 70 % kakao), duke bërë që ta mbani dietën deri në fund.

Në vijim, kemi sjellë për ju dietën e çokollatës për 5 ditë, pastaj ripërsëritet nga e para.

Në rast se ndiqet me përpikmëri, mund të humbni 5 kg në dy javë.

TAGS