Digjet një veturë në Saraj

Digjet një veturë në Saraj

Sot në afërsi të fshatit Llokë të Sarajit është djegur një veturë e tipit Opel Astra.

Në rrjetet sociale qarkullon një forografi ku duket vetura e djegur dhe pjestarë të policisë duke e ngritur veturën me marimangë.