Dimovski: Në Koalicion ka mospajtime për platformën e shqiptarëve

Tema e diskutimit në takimin VMRO-DPMNE-së dhe partnerëve të koalicionit ishin zgjedhjet dhe ngjarjet përreth zgjedhjeve si dhe mbështetjen dhe legjitimitetin e liderit të partisë Nikolla Gruevski që e ka si mandatar, tha Ilija Dimovski pas takimit.
“Nga ky koalicion i VMRO-DPMNE-së janë të gjitha bashkësit etnike në Maqedoni, ka pasur mosmarrëveshje të dukshme në lidhje me platformën e dialogut binacional”, tha Dimovski.
Dimovski shtoi edhe për kërkesat e BDI-së, dhe tha se qëndrimet e VMRO-DPMNE-së janë përmendur në intervistën e Gruevskit.