Djali i Amdi Bajram ka organizuar party në shtëpi, ndërhyn policia, ja çfarë ka ndodhur

Djali i Amdi Bajram ka organizuar party në shtëpi, ndërhyn policia, ja çfarë ka ndodhur
Tash esht Koha

Elvis Bajram, djali i deputetit Amdi Bajram, është ndër ata të raportuar nga policia e Shkupit sepse ata organizuan një mbrëmje fishekzjarre në shtëpinë e tyre mbrëmë rreth orës 11 në mbrëmje.

Policia e Shkupit konfirmoi për Telma se pas raportit të qytetarëve të shqetësuar.

Ata kanë ndërhyrë dhe çështja është ngritur për kundërvajtje për aktin “përdorim i paautorizuar i pajisjeve piroteknike”.

Nga shtëpia e Bajramit dëgjohej muzikë me zë të lartë, u dëgjuan boritë dhe bateritë dhe në fund u aktivizuan fishekzjarre të fuqishme.

Tash esht Koha